Γνωρίζετε ότι η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου έχει ορισμένη ενέργεια; Αυτή η εξοικονόμηση ενέργειας θα απαιτηθεί την επόμενη φορά που θα κοστίσετε το κινητό σας τηλέφωνο.

Κινητό 2021

Εάν χρησιμοποιείτε κινητά τηλέφωνα και πρέπει επίσης να τηλεφωνήσετε σε πληροφορίες και γεγονότα, δεν πρέπει να επιβάλλετε μεγάλα πρόστιμα. 1-800-411-Εντελώς δωρεάν είναι πραγματικά ένα πλεονεκτικό ποσό στο τηλέφωνο. Δίνοντας προσοχή σε μια σύντομη διαφήμιση, θα λάβετε ό, τι λεπτομέρειες αναζητάτε.

Γνωρίζατε ότι οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, θα λάβετε βοήθεια χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Δεν χρειάζεται καν να μείνετε στο ασφαλιστικό κάλυμμα του τηλεφώνου σας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Η συνολική ποσότητα φορητής κρίσης παγκοσμίως είναι 112. Σε περίπτωση σοβαρής επείγουσας ανάγκης, εάν καλέσετε το 112, το κινητό σας τηλέφωνο θα αναζητήσει οποιαδήποτε υπάρχουσα κυτταρική κοινότητα για να δημιουργήσει μια ποσότητα έκτακτης ανάγκης για την υπάρχουσα περιοχή σας. Ακόμα και όταν το πληκτρολόγιο είναι ασφαλές, είναι δυνατόν να καλέσετε το 112.

Δώστε στο τηλέφωνό σας μια επανεκκίνηση κάθε μία ή δύο φορές. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε συνεχώς λειτουργίες στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών, email και προγραμμάτων περιήγησης, το τηλέφωνό σας διαθέτει αποθηκευμένες πληροφορίες. Πολλές από αυτές τις πληροφορίες είναι περιττές και θα εκκαθαριστούν χρησιμοποιώντας επανεκκίνηση. Αυτό πιθανότατα θα πάρει πίσω τους πόρους της διαδικασίας και προφανείς πιθανές δυσλειτουργίες.

Βεβαιωθείτε ότι θα έχετε φορτιστή στην ηλεκτρική σας μπαταρία εύκολα διαθέσιμη όλη την ώρα. Σε περίπτωση που έχετε ένα από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας, το σπίτι και το γραφείο της επιχείρησής σας, θα είναι δυνατό να ενισχύετε το τηλέφωνό σας κάθε φορά που πρέπει. Ιδιαίτεροι απασχολούμενοι αποκτούν μεγάλη τροφοδοσία. Αποφύγετε την απόρριψη του τροφοδοτικού σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Εξετάστε το θέμα εάν θέλετε ένα έξυπνο τηλέφωνο. Κοστίζουν περισσότερο, ωστόσο σας προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα τηλέφωνο χαρακτηριστικών. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι πολλοί πελάτες θέλουν να μιλήσουν μόνο στο δικό τους τηλέφωνο. Εάν αυτό σας αντιπροσωπεύει, η αγορά κινητού τηλεφώνου σημαίνει υψηλότερη αρχική δαπάνη, μαζί με υψηλότερη αξία κάθε μήνα. Δεν είναι καθόλου καλή επιλογή.

Αναγνωρίστε τη στρατηγική του κινητού σας τηλεφώνου. Αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να είναι αρκετά περίπλοκα μεταξύ των επιδομάτων πληροφοριών, πλήρους ομιλίας λίγα λεπτά, γραπτών μηνυμάτων και τιμών στο εξωτερικό. Πριν εκτοξεύσετε κατά λάθος ένα επίδομα και έχετε πραγματοποιήσει πολλά περισσότερα, ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει έναν τόνο μετρητών στον κανονικό μηνιαίο λογαριασμό.

Εάν ψάχνετε για να βελτιώσετε το κινητό σας τηλέφωνο και σας λένε επίσης ότι πρέπει να πληρώσετε ένα μεγάλο κόστος, προσπαθήστε να κάνετε μια συμφωνία. Οι εταιρείες τείνουν να μην θέλουν να απαλλαγούν από σημαντικούς πελάτες, οπότε μπορούν να είναι έτοιμες να παραιτηθούν από αυτό. Ακόμα κι αν λένε όχι, δεν βλάπτει να ρωτήσει.

Λαμβάνετε συνεχώς υπόψη την τιμή του κινητού σας τηλεφώνου και την τιμή αγοράς του προγράμματος. Ορισμένοι προμηθευτές σας προσφέρουν εξαιρετικές τιμές έκπτωσης στα κινητά τηλέφωνα που πωλούν, ωστόσο σας βοηθούν να αποκτήσετε τελικά με υψηλότερες τιμές. Αυτό συνεπάγεται κάποια εξοικονόμηση κόστους αρχικά, αλλά πολύ περισσότερο από τους λογαριασμούς πορτοφολιών μακροπρόθεσμα.

Οι φίλοι σας είναι μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών για αυτό το θέμα. Μπορεί να έχουν εξαιρετικές κριτικές για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Θα πρέπει να μπορούν να σας επιτρέψουν να επιλέξετε τηλέφωνο, καθιστώντας τη διαδικασία αγορών στο κατάστημα λιγότερο δύσκολη.

Μην αφήνετε το φακό εστίασης εστίασης στη βιντεοκάμερα του τηλεφώνου σας να σας παραπλανήσει. Η συμβατική εστίαση στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές δεν είναι ίδια με το ζουμ που χρησιμοποιούν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κινητού τηλεφώνου. Το ηλεκτρονικό ψηφιακό ζουμ είναι γενικά χρήσιμο για κινητά τηλέφωνα και απλώς μεγεθύνει τα pixel, ενώ υποβαθμίζει την κορυφαία ποιότητα της εικόνας. Κάντε εναλλαγή καλύτερα για να λάβετε μεγαλύτερο στιγμιότυπο αντί να κάνετε μεγέθυνση.

Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για οπτική ροή αντί να το έχετε μέσω των τυπικών δεδομένων σας. Τα εκπαιδευτικά βίντεο χρησιμοποιούν λεπτομέρειες αρκετά γρήγορα. Προφανώς, σε περίπτωση που η στρατηγική σας έχει απεριόριστες πληροφορίες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση της χρήσης σας.

Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Το Κινητό Σας Μέσα Στο 2021