Τα ηλεκτρικά κυκλώματα από επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας έχουν έναν ή περισσότερους «θερμούς» αγωγούς που έχουν ηλεκτρική ενέργεια και έναν ουδέτερο ή «γειωμένο» αγωγό. Αυτός ο γειωμένος αγωγός είναι η κανονική διαδρομή που επιστρέφει ο ηλεκτρισμός στο βοηθητικό πρόγραμμα. Εάν αυτό το μονοπάτι διακόπτεται από ένα άτομο, τότε το ρεύμα μπορεί να ρέει μέσα από το άτομο, προκαλώντας σοκ. Για να αποφευχθεί αυτό, τα ηλεκτρικά κυκλώματα έχουν γείωση εξοπλισμού ή αγωγό “γείωσης”. Πρόκειται για μια δεύτερη, περιττή διαδρομή εδάφους (που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ελαττωμάτων του εξοπλισμού) που συνδέεται ηλεκτρικά με τα μεταλλικά μέρη ενός εργαλείου που δεν φέρουν ρεύμα.

Έχοντας όλα τα μεταλλικά μέρη εργαλείων συνδεδεμένα με έναν αγωγό γείωσης, αυτός ο αγωγός- και όχι ο εργαζόμενος μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια οποιοδήποτε ηλεκτρικό ρεύμα σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός εργαλείου. Όταν ένα εργαλείο είναι σωστά γειωμένο, το ρεύμα μέσω του σώματος είτε εξαλείφεται είτε μειώνεται σημαντικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το OSHA απαιτεί είτε τη χρήση δοχείων GFCI είτε όλα τα εργαλεία και τα καλώδια επέκτασης ελέγχονται περιοδικά για τη συνέχεια της γείωσης.

Δείτε Πως Σταματάει Να Γράφει Το Ρόλοι Της ΔΕΗ Εύκολα Και Γρήγορα

Αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι σχετικά με το πως σταματάει να γράφει το ρόλοι της ΔΕΗ με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με τους λογαριασμούς ενέργειας και ηλεκτρικού ρεύματος. Το επόμενο καλύτερο πράγμα για να έχουμε φθηνό αέριο και ηλεκτρικό είναι να είμαστε περισσότερο ενημερωμένοι για τον ηλεκτρισμό. Θα ανταμειφθείτε για αυτό με χαμηλότερες πληρωμές χωρίς να θυσιάζετε την άνεση από τη συνηθισμένη ζωή.

Σταματάει το ρολόι της ΔΕΗ

Φανταστείτε να φτάσετε στο σπίτι σε μια σκοτεινή θυελλώδη νύχτα και να πρέπει να βγείτε από το αυτοκίνητο για να ανοίξετε τις πύλες. Στη συνέχεια, οδηγώντας και πρέπει να βγούμε ξανά για να τους κλείσουμε. Φανταστείτε επίσης, την ευπάθεια του σπιτιού σας σε εισβολείς και διαρρήκτες εάν οι πύλες σας παραμείνουν ανοιχτές επειδή οι άνθρωποι δεν ενοχλούν να τα κλείσουν. Οι ηλεκτρικές πύλες λύνουν αυτά τα προβλήματα και πως σταματάει να γράφει το ρόλοι της ΔΕΗ.

Το νούμερο ένα πλεονέκτημα είναι η ασφάλεια . Παρέχουν μια προστατευτική ζώνη μεταξύ του σπιτιού σας και των ανεπιθύμητων στοιχείων που κρύβονται στους δρόμους. Οι ηλεκτρικά ελεγχόμενες πύλες αποτελούν σοβαρό αποτρεπτικό παράγοντα για τους οπορτουνιστές διαρρήκτες, κλέφτες ή βανδαλισμούς. Τροφοδοτούνται από κινητήρες που δυσκολεύουν τους εισβολείς να τους αναγκάσουν να ανοίξουν και μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια κλειδαριά για ακόμη μεγαλύτερη προστασία. Οι αυτοματοποιημένες πύλες σας θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφάλειας στο σπίτι που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση βίντεο από την είσοδο και τα όρια της ιδιοκτησίας σας.

Φτηνές Εναλλακτικές Λύσεις Φυσικού Αερίου Και Ηλεκτρικού Ρεύματος

Εάν αναζητάτε μια λύση χαμηλού κόστους αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, πρέπει να βρείτε περισσότερους προμηθευτές χαμηλού κόστους στην κοντινή σας τοποθεσία. Το άλλο είναι να κάνετε την κατοικία σας πιο αποδοτική ως προς τα καύσιμα. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει ορισμένα μέτρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σας και έτσι να μετριάσουν τους λογαριασμούς λαδιού και ηλεκτρικού ρεύματος.

 1. Εγκαταστήστε το καλαφατίκι γύρω από τα παράθυρα, τις πόρτες και όποιο μέρος υποψιάζεστε ότι υπάρχουν διαρροές μέσα και έξω από το σπίτι σας. Μην κολλάρετε γύρω από τους σωλήνες εξάτμισης του κλιβάνου ή τον θερμοσίφωνα.
 2. Καιρικές ταινίες γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα της κατοικίας σας.
 3. Τυλίξτε τον αγωγό γύρω από τους αγωγούς θέρμανσης και ψύξης ή επιλέξτε στεγανοποιητικό μαστίχα.
 4. Ενσωματώστε τις κεφαλές ντους της ποικιλίας εξοικονόμησης αερίου
 5. Ρυθμίστε τον θερμοστάτη για το φούρνο σε εξήντα οκτώ μοίρες ή λιγότερο και ο θερμοστάτης a / c σε περίπου εβδομήντα οκτώ μοίρες ή υψηλότερη με βάση τα δικά σας επίπεδα υγείας και άνεσης.
 6. Χρησιμοποιήστε συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού που είναι πιο ενεργειακά αποδοτικοί. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα για το κόστος φωτισμού.
 7. Φροντίστε να καθαρίζετε τακτικά τα φίλτρα των συστημάτων ψύξης και φούρνου.

Μπορούν επίσης να κρατήσει μακριά τα ανεπιθύμητα καλούντες και από πόρτα σε πόρτα πωλητές. Οι επισκέπτες θα χρησιμοποιούν κανονικά μια ενδοεπικοινωνία που διαθέτει η πύλη για να επικοινωνήσουν μαζί σας προτού τους αφήσετε. Αυτό σας επιτρέπει να αποφασίσετε ποιος θα εισέλθει στην ιδιοκτησία σας.

Η Άνεση Και Η Ευκολία Είναι Ένα Σημαντικό Όφελος

Είναι απλό να ανοίξετε τις πύλες σας χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το αυτοκίνητό σας. Θα θέλατε να παραμείνετε ζεστοί και στεγνοί στο αυτοκίνητό σας, και μετά με το πάτημα ενός κουμπιού, ανοίξτε και κλείστε την πύλη σας; Οι συνηθισμένες πύλες αφήνονται συχνά ανοιχτές, επειδή είναι πάρα πολύ πρόβλημα να τα ανοίγετε και να τα κλείνετε χειροκίνητα κάθε φορά που περνάτε από τη μονάδα δίσκου σας. Οι ηλεκτρικές πύλες έχουν επίσης πολύ πρακτικό όφελος. Εάν οι πύλες σας είναι μεγάλες και βαριές, μπορεί να είναι φυσικά δύσκολο να τις ανοίξετε και να τις κλείσετε χειροκίνητα.

Η παροχή ασφάλειας για παιδιά και κατοικίδια είναι πολύ σημαντική. Ακριβώς όπως οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες εμποδίζονται να εισέλθουν με αυτοματοποιημένες πύλες, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να διατηρούνται με ασφάλεια μέσα. Οι ηλεκτρικές πύλες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να κλείνουν αυτόματα μετά τη χρήση τους, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι τα έχετε αφήσει ανοιχτά και αφήνετε τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας να περιπλανηθούν.

 • Οι ηλεκτρικές πύλες θα κρατήσουν τα άγρια ​​ζώα όπως τα ελάφια και τα κουνέλια και θα τους αποτρέψουν να καταστρέψουν τα φυτά στον κήπο σας.
 • Μπορούν επίσης να σας προσφέρουν απόρρητο . Εάν έχετε εγκαταστήσει αυτόματες μασίφ ξύλινες πύλες, θα αποτρέψουν τα αδιάκριτα μάτια να παρατηρούν το σπίτι σας.
 • Οι αυτοματοποιημένες πύλες θα αποτρέψουν επίσης άλλους οδηγούς να χρησιμοποιούν τη μονάδα δίσκου σας για να γυρίσουν τα αυτοκίνητά τους ή ακόμα και να σταθμεύσουν.
 • Ένα ελκυστικά σχεδιασμένο σετ αυτόματων θυρών θα ενισχύσει την εμφάνιση του σπιτιού σας. Θα του δώσουν περισσότερο στυλ και αποκλειστικότητα και έτσι θα προσθέσουν στην αξία του σπιτιού σας .
 • Τέλος, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από ένα χαμηλότερο ποσοστό ασφάλισης . Ορισμένοι ασφαλιστές ενδέχεται να προσφέρουν έκπτωση για βελτιωμένη περιμετρική προστασία.

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από τις ηλεκτρικές πύλες που όλοι όσοι διαθέτουν σπίτι με μονάδα δίσκου θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης ενός σετ. Μπορείτε να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, την ασφάλεια της οικογένειάς σας, να κάνετε τη ζωή πιο εύκολη και να προσθέσετε ταυτόχρονα στην αξία του σπιτιού σας.

Μάθετε Πως Σταματάει Να Γράφει Το Ρόλοι Της ΔΕΗ [Λύση]